2018-ci ilə nisbətən sahibkarların istehsal etdiyi məhsullarda qeyri-kafi nəticələrin əldə olunması 2022-ci ildə 0,5 faizə qədər azalıb.
Fins.az xəbər verir ki, bunu Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyinin sədri Qoşqar Təhməzli “Heydər Əliyev və Azərbaycan sahibkarlığı” adlı yerli şirkətlərin tanıtım sərgisində çıxışı zamanı deyib.
Onun sözlərinə görə, Azərbaycanda son dövrlərdə zoonoz xəstəliklər 2,3 faizə qədər azalıb:
“2018-ci ildə qeyri-kafi nəticələr 11 faiz idi. Bu o deməkdir ki, Azərbaycanda qida sektorunda sahibkarlar beynəlxalq standartlara uyğun məhsul istehsal edirlər”.
Fuad Mədətov
Fins.az